Fustan me te cara anesore dhe shpine jashte
Fustan me te cara anesore dhe shpine jashte
Fustan me te cara anesore dhe shpine jashte
Fustan me te cara anesore dhe shpine jashte
Fustan me te cara anesore dhe shpine jashte
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 2,790.00
Fustan i ngushte me cope elastike te gomuar, me dy carje anesore me gjatesi trecerekeshe dhe tregon ne menyre perfekte format trupore.
kodi
  • 1190026
ngjyra
  • jeshile
  • e zeze
  • ROZE
  • PORTOKALLI
masa
  • S
  • M
  • L
Product type
Product collections