Xhakete Oversize
Xhakete Oversize
Xhakete Oversize
Xhakete Oversize
Xhakete Oversize
Xhakete Oversize
Xhakete Oversize
Xhakete Oversize
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 3,790.00
Xhakete oversize me detaj dopio kopse. Vjen e gjate dhe pershtatet lehte me stil zyre ose per perdita. Copa eshte e plote dhe me astar nga brenda.
kodi
  • 18847
ngjyra
  • E Kuqe
  • Gri
  • E Bardhe
  • E Zeze
masa
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
Product type
Product collections