Kemishe pranverore, transparente
Kemishe pranverore, transparente
Kemishe pranverore, transparente
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,990.00
Kemishe e holle, material tyli. Vjen me gjatesi poshte vitheve, lehtesisht e kombinueshme, perfekte per stinen e pranveres dhe veres.
kodi
  • 124103601
ngjyra
  • bezhe
masa
  • L
  • M
  • XS
  • S
Product tags
Product collections