T-Shirt pambuku me shkrim
T-Shirt pambuku me shkrim
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,190.00
Sold out
T-shirt material pambuku me shkrim dekorativ, prerje e lirshme dhe gjatesi standarte.
kodi
  • 1310000
ngjyra
  • e bardhe
masa
  • L
  • M
  • S
Product type
Product collections