T-Shirt 100% pambuk me detajin e shkrimit
T-Shirt 100% pambuk me detajin e shkrimit
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,190.00
T-shirt pambuku, prerje e lirshme, material i plote dhe me shkrim te stampuar.
kodi
  • 1317374
ngjyra
  • e zeze
  • e bardhe
AttributeName3
  • S
  • L
  • M
Product type
Product collections