Xhakete Klasike me kopsa te zeza
Xhakete Klasike me kopsa te zeza
Xhakete Klasike me kopsa te zeza
Xhakete Klasike me kopsa te zeza
Xhakete Klasike me kopsa te zeza
Xhakete Klasike me kopsa te zeza
Xhakete Klasike me kopsa te zeza
Xhakete Klasike me kopsa te zeza
Xhakete Klasike me kopsa te zeza
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 3,490.00
Xhakete klasike me prerje ne bel, me dy vargje kopsash ne pjesen e parme. Material i plote dhe astar.
kodi
  • 12119287
ngjyra
  • BLU
  • CAMEL
  • e zeze
masa
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
Product type
Product collections