Skip to product information
1 of 4

Fustan i gomuar veror

Fustan i gomuar veror

Fustan super i gomuar pas trupit. Copa eshte me rrudha dhe ju mbledh shume. Me rripa dhe gjatesi deri poshte gjurit.
Regular price Lek 3,490.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,490.00 ALL
Sale Sold out
kodi
ngjyra
masa
View full details