Skip to product information
1 of 1

Fustan

Fustan

Fustan i shkurter saten me rrudha dhe shume sexy. Vjen i mbyllur te qafa dhe eshte trend i momentit.
Regular price Lek 1,990.00 ALL
Regular price Lek 2,990.00 ALL Sale price Lek 1,990.00 ALL
Sale Sold out
kodi
ngjyra
masa
View full details