Fustan i gomuar
Fustan i gomuar
Fustan i gomuar
Fustan i gomuar
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,290.00
Lek 4,490.00
Sold out

Fustan i gomuar, me gjatesi poshte gjurit.  Vjen me detaje te cara ne zonen barkut dhe te shpines.

kodi
  • 11240
ngjyra
  • e zeze
masa
  • L
  • S
  • M
Product type
Product collections