Skip to product information
1 of 5

Fustan klasik

Fustan klasik

Fustan klasik i shkurter, pjesen e dekoltese dhe mengeve e ka me cope tyli dhe shume fine. Tek pjesa e bustit ka kupa dhe nuk eshte e tejdukshme. 
Regular price Lek 3,490.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,490.00 ALL
Sale Sold out
kodi
ngjyra
masa
View full details