Skip to product information
1 of 4

Big Size Jeans

Big Size Jeans

Slim jeans big size material i gomuar, definojne shume linjat dhe jane te kombinueshme pothuajse me cdo gje
Regular price Lek 2,490.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,490.00 ALL
Sale Sold out
kodi
ngjyra
masa
View full details