Kemishe lino, oversize
Kemishe lino, oversize
Kemishe lino, oversize
Kemishe lino, oversize
Kemishe lino, oversize
Kemishe lino, oversize
Kemishe lino, oversize
Kemishe lino, oversize
Kemishe lino, oversize
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,790.00
Sold out

Kemishe lino, me prerje oversize, me vija te holla dhe me dy xhepa ne pjesen para. Material i fresket dhe i lirshem.


kodi
  • 1504425
ngjyra
  • jeshile
  • e zeze
  • e bardhe
masa
  • L
  • M
  • S
Product tags
Product collections