T-Shirt me arush
T-Shirt me arush
T-Shirt me arush
T-Shirt me arush
T-Shirt me arush
T-Shirt me arush
T-Shirt me arush
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,190.00
T-shirt pambuku me design te qendisur ne pjesen e parme. Material i bute dhe comfort.
kodi
  • 1318990
ngjyra
  • e zeze
  • e bardhe
  • PORTOKALLI
  • MENTE
masa
  • S
  • L
  • M
Product type
Product tags
Product collections