Skip to product information
1 of 2

Jeans

Jeans

Jeans i gjere material i plote i cili definon shume belin dhe te pasmet. Kombinohet pothuajse me cdo gje dhe eshte shume praktik.
Regular price Lek 2,490.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,490.00 ALL
Sale Sold out
Kodi
Ngjyra
Masa
View full details