Skip to product information
1 of 3

Jeans

Jeans

Jeans material i gomuar elastik, detaj te care ne fund te gjatesise anesore. Rrine perfekt ne trup dhe jane shume praktike per perditshmeri.
Regular price Lek 2,490.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,490.00 ALL
Sale Sold out
kodi
ngjyra
masa
View full details