Skip to product information
1 of 4

Jeans

Jeans

Mom jeans material i gomuar, definon linjat dhe eshte shume praktik per perditshmeri.
Regular price Lek 2,490.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,490.00 ALL
Sale Sold out
Kodi
Ngjyra
Masa
View full details