Skip to product information
1 of 2

Jeans 4

Jeans 4

Jeans material i gomuar i cili definon shume linjat, me detaj te care ne fund te gjatesise.I pershtatshem per perditshmeri dhe evente te ndryshme.
Regular price Lek 2,490.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,490.00 ALL
Sale Sold out
kodi
ngjyra
masa
View full details