Skip to product information
1 of 3

Jeans

Jeans

Jeans i gjere i thjeshte material definues, thekson pjesen e te pasmeve dhe belit. Shume praktike dhe te kombinueshme.
Regular price Lek 2,490.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,490.00 ALL
Sale Sold out
kodi
ngjyra
masa
View full details