Xhakete oversize
Xhakete oversize
Xhakete oversize
Xhakete oversize
Xhakete oversize
Xhakete oversize
Xhakete oversize
Xhakete oversize
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,990.00
Lek 2,990.00
{price}% OFF
Xhakete me prerje oversize me detaje unike te kopsave e cila vjen ne tre ngjyra e bardhe, roze dhe e zeze.
kodi
  • 14923272
ngjyra
  • e zeze
  • e bardhe
  • ROZE
masa
  • L
  • XS
  • S
  • M
Product type
Product tags
Product collections