Crop Basic
Crop Basic
Crop Basic
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 690.00
Lek 990.00
{price}% OFF
Crop i gomuar elastik, i cili te mbledh dhe te ngre bustin.
kodi
  • 7450
ngjyra
  • E Zeze
  • Kafe
  • Gri
  • Jeshile
masa
  • S
  • XL
  • M
  • L
Product type
Product collections