Zodiac t-shirt (Shigjetari)
Zodiac t-shirt (Shigjetari)
Zodiac t-shirt (Shigjetari)
Zodiac t-shirt (Shigjetari)
Zodiac t-shirt (Shigjetari)
Zodiac t-shirt (Shigjetari)
Zodiac t-shirt (Shigjetari)
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 990.00
T-shirt pambuku, material i plote, gjatesi normale dhe me design astrologjik.
kodi
  • 13142
ngjyra
  • e zeze
  • BLU
  • MENTE
  • e bardhe
  • GRI
masa
  • S
  • L
  • M
Product type
Product collections