Body saten me rripa
Body saten me rripa
Body saten me rripa
Body saten me rripa
Body saten me rripa
Body saten me rripa
Body saten me rripa
Body saten me rripa
Body saten me rripa
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,790.00

Body saten me rripa, vjen me pjesen e rën tek pjesa e gjoksit, në pjesën e poshtme vjen materjal i bute dhe është me kopsa.

kodi
  • 14740435
ngjyra
  • e bardhe
  • e zeze
  • ROZE
  • bezhe
masa
  • M
  • L
  • S
  • XS
Product type
Product collections