Cante
Cante
Cante
Cante
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,990.00

Canta vjen se bashku me portofol. Ka xhepa te jashtem dhe te brendshem. Rrip te gjate qe mund tye hiqet. Mbyllja behet me zinxhir.

kodi
  • 15409
ngjyra
  • Jeshile
Product type
Product tags
Product collections