Fustan i gjate saten
Fustan i gjate saten
Fustan i gjate saten
Fustan i gjate saten
Fustan i gjate saten
Fustan i gjate saten
Fustan i gjate saten
Fustan i gjate saten
Fustan i gjate saten
Fustan i gjate saten
Fustan i gjate saten
Fustan i gjate saten
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 2,190.00
Lek 3,490.00
{price}% OFF
Fustan i gjate saten vjen me pjesen e togzes dhe me kurrizin jashte ,ka detajin e hapjes dhe disa   kopsa te vogla tek beli ,vjen me nje carje anash dhe menget e gjera dhe te gjata.
kodi
  • 1478921
ngjyra
  • e zeze
  • KAFE
  • E kuqe
  • e kuqe
masa
  • XS
  • S
  • M
  • L
Product type
Product tags
Product collections