Fustan me te care ansore
Fustan me te care ansore
Fustan me te care ansore
Fustan me te care ansore
Fustan me te care ansore
Fustan me te care ansore
Fustan me te care ansore
Fustan me te care ansore
Fustan me te care ansore
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,790.00
Lek 2,490.00
{price}% OFF

Fustan i gjate , ne pjesen e dekoltes vjen ne forme bustimi nje prerje te ngushte tek pjesa e belit dhe poshte vjen me prerje te derdhur dhe me je te care anash.

kodi
  • 14922798
ngjyra
  • BOJEQIELL
  • LEJLA
  • jeshile
masa
  • L
  • XL
  • M
  • XS
  • S
Product type
Product collections