Wide jeans me detaje te grisurash
Wide jeans me detaje te grisurash
Wide jeans me detaje te grisurash
Wide jeans me detaje te grisurash
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 2,490.00
Wide jeans me gjatesi deri ne fund te kembeve, me te cara te gjunjet dhe detaje te grisurash. Material i plote qe te mbledh ne pjesen e belit dhe te evidenton linjat trupore.
kodi
  • 132310
ngjyra
  • BLU
masa
  • 38
  • 42
  • 44
  • 34
  • 36
  • 40
Product type
Product tags
Product collections