Wide jeans me grisje
Wide jeans me grisje
Wide jeans me grisje
Wide jeans me grisje
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 2,490.00
Jeans te gjera, material i plote me detaje te grisurash. Te mbledh te pjesa e belit dhe te tregon linjat.
kodi
  • 132349
ngjyra
  • BLU
masa
  • 36
  • 42
  • 44
  • 34
  • 40
  • 38
Product type
Product collections