Xhinse te shkurtra te grisura
Xhinse te shkurtra te grisura
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,790.00

Xhinse te shkurtra me beltelarte. Me xhepa te bollshem. Ne fund me theke dhe te grisura. Lehtesisht te kombinueshme. Mberthim me zinxhir dhe kopse.

kodi
  • 132361
ngjyra
  • GRI
masa
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
Product collections