jelek lino
jelek lino
jelek lino
jelek lino
jelek lino
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 2,490.00

Pantallonat e shkurtra vijne me bel te larte dhe gjatesi normale. Mbyllja behet me kopse dhe zinxhir. Lehtesisht te kommbinueshme.

kodi
  • 12120146
ngjyra
  • Bezhe
  • Jeshile
  • jeshile
masa
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
Product type
Product collections