Crochet
Crochet
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,490.00

Crochet vjen me thurje, me lidhje ne qafe dhe kurriz te hapur. Lehetesisht e kombinueshme.

kodi
  • 1273703
ngjyra
  • E bardhe
  • E zeze
  • Bezhe
  • Camel
Product type
Product tags
Product collections