Slipper
Slipper
Slipper
Slipper
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 790.00

Keto shapka jane shpetimi i gjithe sezonit veror. Te lehta, thahen lehtesisht dhe te kombinueshme. 

kodi
 • 15201
ngjyra
 • jeshile
 • bezhe
 • e zeze
 • Pastel
masa
 • 36-37
 • 38-39
 • 40-41
 • 37
 • 39
 • 41
Product type
Product tags
Product collections