Fustan saten trecereksh
Fustan saten trecereksh
Fustan saten trecereksh
Fustan saten trecereksh
Fustan saten trecereksh
Fustan saten trecereksh
Fustan saten trecereksh
Fustan saten trecereksh
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 2,990.00

Fustan saten trecereksh me material super cilesor. Vjen me kurriz te hapur dhe rripa. Fustani eshte shume figurant dhe mund te kombinohet lehtesisht.

kodi
 • 12120119
ngjyra
 • E zeze
 • bezhe
 • Bezhe
 • Jeshile
 • PASTEL
 • Bojqelli
 • JESHILE
masa
 • 34
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
Product type
Product tags
Product collections