Slim jeans me detaje
Slim jeans me detaje
Slim jeans me detaje
Slim jeans me detaje
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 2,190.00
Slim jeans me gjatesi deri te kyci dhe me nje te care ne njeren kembe. Material i gomuar qe vjen pas formave te trupit.
kodi
  • 132318
ngjyra
  • BLU
masa
  • 34
  • 36
  • 40
  • 38
  • 42
  • 44
Product type
Product tags
Product collections