Wide Jeans
Wide Jeans
Wide Jeans
Wide Jeans
Wide Jeans
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 2,490.00
Wide jeans me gjatesi deri ne fund te kembeve. Evidenton belin, material i plote dhe qe nuk lirohet.
kodi
  • 132341
ngjyra
  • BLU
masa
  • 38
  • 40
  • 42
  • 34
  • 36
Product type
Product collections