Leopard Shirt
Leopard Shirt
Leopard Shirt
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,490.00
Lek 1,990.00
{price}% OFF

Kemishe e shkurter me pattern leopard, trendi i momentit. Perbehet nga material i plote saten dhe vjen me lidhje ne pjesen e perparme.

kodi
  • 1504178
ngjyra
  • bezhe
masa
  • S
  • L
  • M
Product type
Product collections