Transparent Shirt
Transparent Shirt
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,490.00
Lek 1,990.00
{price}% OFF

 

Kemishe e holle, material tyli. Vjen me gjatesi poshte vitheve, lehtesisht e kombinueshme, perfekte per stinen e pranveres dhe veres.

kodi
  • 124103901
ngjyra
  • BOJEQIELL
  • MENTE
masa
  • XS
  • S
  • M
  • L
Product tags
Product collections