Pardesy
Pardesy
Pardesy
Pardesy
Pardesy
Pardesy
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 5,990.00
Pardesy  e gjate me dy vargje kopsash, me rrip ne bel. Nje nga trendet e momentit me material te plote dhe rezistent
kodi
  • 14423190
ngjyra
  • bezhe
  • KAFE
masa
  • L
  • S
  • XL
  • M
Product type
Product tags
Product collections