Bikini me gure
Bikini me gure
Bikini me gure
Bikini me gure
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,990.00

Bikini vjen me kupa me mbushje, pjese e siperme ka gure qe e bejne edhe me te vecante si bikini.  Ka prerje normale sipjesa e poshme ashtu edhe pjesa e siperme. Super material dhe cilesi.

kodi
 • 13473103
ngjyra
 • Jeshile
 • jeshile
 • E zeze
 • e zeze
 • LEJLA
 • Lejla
 • E bardhe
 • Bojqielli
masa
 • S
 • M
 • L
 • XL
Product type
Product tags
Product collections