Transparent Shirt
Transparent Shirt
Transparent Shirt
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,490.00
Lek 1,990.00
{price}% OFF
Kemishe e holle transparente, e perbere nga material tyli. Vjen me gjatesi deri poshte vitheve, lehtesisht e kombinueshme, perfekte per stinen e pranveres dhe veres.
kodi
  • 124103601
ngjyra
  • bezhe
masa
  • S
  • L
  • M
  • XS
Product tags
Product collections