Transparent Shirt
Transparent Shirt
Transparent Shirt
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,490.00
Lek 1,990.00
Sold out
Kemishe e holle, material tyli. Vjen me gjatesi poshte vitheve, lehtesisht e kombinueshme, perfekte per stinen e pranveres dhe veres.
kodi
  • 124102801
ngjyra
  • LEJLA
masa
  • L
  • S
  • XS
  • M
Product tags
Product collections