Xhakete Klasike slim fit
Xhakete Klasike slim fit
Xhakete Klasike slim fit
Xhakete Klasike slim fit
Xhakete Klasike slim fit
Xhakete Klasike slim fit
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 3,490.00
Xhakete klasike me prerje ne bel, me dy vargje kopsash ne pjesen e parme. Material i plote dhe astar.
kodi
  • 12119459
ngjyra
  • e zeze
  • bezhe
  • MENTE
masa
  • 38
  • 42
  • 44
  • 36
  • 40
Product type
Product collections