Xhakete klasike oversize
Xhakete klasike oversize
Xhakete klasike oversize
Xhakete klasike oversize
Xhakete klasike oversize
Xhakete klasike oversize
Xhakete klasike oversize
Xhakete klasike oversize
Xhakete klasike oversize
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 2,190.00
Lek 3,790.00
Sold out
Xhakete klasike e drejte me prerje oversize dhe dy rreshta kopsash. Material i plote me astar.
kodi
  • 12119289
ngjyra
  • KAFE
  • GRI
  • e zeze
masa
  • 38
  • 42
  • 40
  • 36
  • 34
Product type
Product tags
Product collections