Xhinse te shkurtra me print
Xhinse te shkurtra me print
Xhinse te shkurtra me print
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 1,990.00

Xhinse te shkurtra me bel te larte dhe detaje printimi ne pjesen e xhepit te pasem. Ne fund pa tegel  dhe gjatesi perfekte. Se bashku me xhinset vjen edhe rripi ne ngjyre te zeze.

kodi
  • 132371
ngjyra
  • Blu
masa
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
Product tags
Product collections