Crochet i gjate me thurje
Crochet i gjate me thurje
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 2,490.00

Crochet vjen i gjate dhe me menge te gjata.  Lehtesisht i kombinueshem. Rri perfekt ne trup.

kodi
  • 1274264
ngjyra
  • E zeze
  • E bardhe
  • Bezhe
Product type
Product tags
Product collections