Crochet me trendafil
Crochet me trendafil
Crochet me trendafil
Crochet me trendafil
Sku:N/A
Barcode:N/A
Lek 3,190.00

Crochet me thurje dhe detaj trendafili.  Fundi vjen i gjate deri tek kycui i kembes, ndersa pjesa e siperme vjen me nje krah dhe ka detajin e trenafilit 

kodi
  • 1274282
ngjyra
  • E zeze
  • bezhe
Product type
Product collections